Wat is peuterdans?Wat is peuterdans?

Wat is peuterdans?

Staat jouw peuter altijd te lachen, springen, wiebelen en te dansen? Dan nemen Sandra en Manja uw kind graag mee op een mooi peuterdans avontuur. Tijdens de peuterdans les wordt er volop aandacht gegeven aan de fantasie en belevingswereld van jouw peuter. Jouw kind wordt gestimuleerd en geprikkeld om eigen fantasie en creativiteit te ontdekken door middel van beweging. Door vrij te bewegen ontdekt jouw kind zijn of haar lichaam, de ruimte om zich heen en zijn of haar emoties. Je peuter is tegelijkertijd bezig met zijn/haar taalontwikkeling, muzikaliteit en coördinatie. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je peuter geniet en dansend plezier maakt met de andere kinderen. Samen dansen, lachen en plezier hebben!

Peuterdans in Haarlem

Lekker dansen, springen en plezier maken is waar het om draait bij onze Peuterdans in Haarlem. Peuterdans stimuleert beweging voor peuters. Je peuter kan bij ons op elk moment instromen en deze lessen zijn geschikt voor jongens en meisjes

Voor wie is Peuterdans geschikt?Voor wie is Peuterdans geschikt?

Voor wie is Peuterdans geschikt?

Peuterdans is geschikt voor jongens en meisjes van 2 tot 4 jaar. In deze fase speelt fantasie een grote rol en is de drang om te bewegen en dingen te ontdekken groot. De lessen zijn ook geschikt voor kinderen die minder spraakzaam zijn of weinig durven te ondernemen in een groep uit angst of verlegenheid. Doordat je samen rolt, vliegt, springt of samen op avontuur gaat tijdens de dansverhalen, valt niemand buiten de boot. Wij werken met een 10 rittenkaart en instromen kan op ieder moment.

De voordelen van peuterdansDe voordelen van peuterdans

De voordelen van peuterdans

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
  • Cras ultricies eros volutpat tortor tristique, sit amet vestibulum dolor dapibus.
  • Integer egestas purus vitae lacus porttitor euismod ut vitae quam.
  • Maecenas tristique libero in ex efficitur fringilla.
  • Etiam ac neque vel ipsum fermentum accumsan.
  • Sed non tortor vestibulum lacus tempor rhoncus.
Kom jij ook mee peuterdansen?Kom jij ook mee peuterdansen?

Kom jij ook mee peuterdansen?

Ben jij of je peuter nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs in Haarlem voor een vrijblijvende proefles. Je kunt dan de sfeer proeven en lekker meedoen met de Peuterdans. Wedden dat het bevalt?

Geef je op voor een gratis proefles

Na de proefles hebben we nog een aantal mooie aanbiedingen voor je klaar staan. En goed om te weten, je kan bij ons maandelijks opzeggen dus je zit nergens aan vast!