Skip to main content
Swingend Fit op de zondagochtend! Swingend Fit op de zondagochtend!

Swingend Fit op de zondagochtend!

Weekend vieren en tegelijk fit worden? Meld je aan voor de zondagochtend van 11.15 tot 12.15 bij Wu Dae Haarlem voor de gezellige groepsles Swingend Fit.

Deze les wordt speciaal gegeven voor mensen met overgewicht ( BMI >25) die graag naar een gezonder fitter leven toe willen. Bewegen is daarin een belangrijk onderdeel. Bij sportcentrum Wu Dae staat voorop dat je met plezier samen beweegt. Een ieder beweegt op zijn/ haar eigen tempo en niveau en wat is er nu fijner dan lekker bewegen op muziek.

Wat is Swingend Fit Wat is Swingend Fit

Wat is Swingend Fit

Tijdens deze les Swingend fit wordt er op motiverende muziek ( eigen inbreng mogelijk) bewogen en maken we soms gebruik van verschillende lichte materialen en simpele pasjes. Iedereen doet mee op zijn/haar niveau en is er zeker tijd om ook lekker vrij te bewegen.
Zo haal je het beste uit jezelf en boek je het snelste resultaat zonder blessures.
Wanneer je je op je gemak voelt in ons sportcentrum kunnen we samen ook kijken naar de andere groepslessen die we aanbieden en wat deze voor jou kunnen betekenen.

Wat zijn de voordelen van bewegen op muziek Wat zijn de voordelen van bewegen op muziek

Wat zijn de voordelen van bewegen op muziek

 • Bewegen op muziek gebeurt vaak in groepsverband. Samen bewegen is veel gezelliger en daarnaast zal het je motiveren om te blijven bewegen.
 • Bewegen op muziek is over het algemeen niet vermoeiend en de meeste mensen kunnen het lang volhouden. Je kunt uren achter elkaar door bewegen op leuke muziek zonder dat het pijnlijk of vervelend wordt!
 • Tijdens het bewegen op muziek wissel je snelle bewegingen af met langzame bewegingen. Hierdoor verbrand je effectief vet doordat je de vetverbranding enorm stimuleert.
 • Je verbrandt met bewegen op muziek minstens net zo veel calorieën als met zwemmen en je traint vrijwel net zo veel spieren als met zwemmen. Door één uur te bewegen op muziek zul je gemiddeld minstens 300 calorieën verbranden, afhankelijk van de soort oefeningen.
 • Hoeveel calorieën je met bewegen op muziek zult verbranden, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals: de duur, intensiteit en regelmaat van het bewegen Het is belangrijk om regelmatig te blijven bewegen voor de beste resultaten.
 • Er zijn vele soorten bewegen op muziek, van langzaam tot snel. Bovendien kun je kiezen voor veel variatie. Vanwege de vele mogelijkheden, zit er voor iedereen wel geschikte oefeningen bij!
 • Door te bewegen op muziek, zal dit je helpen je cholesterolgehalte op het juiste niveau te krijgen.
 • Bij groepslessen houden ze rekening met beginners. Je kunt gemakkelijk met een rustig tempo beginnen zodat je je spieren in het begin minder belast en spierpijn en blessures voorkomt. Daarna kun je, indien je dat wenst, verder gaan met een hogere intensiteit en snelheid.
 • Bij het bewegen op muziek kun je wanneer je wenst een pauze inlassen om even bij te komen. In de tussentijd kun je lekker blijven genieten van de muziek.
 • Bewegen maakt je flexibeler omdat je veel rekt en buigt.
 • Bewegen op muziek houdt niet alleen je lichaam, maar ook de geest gezond! Bewegen op muziek verbetert de gezondheid waardoor je je beter zult voelen, Bewegen op muziek vermindert stress en bovendien is het ook een sociale activiteit zodat je veel nieuwe mensen kunt leren kennen!
 • Doordat je bij het bewegen op muziek veel nieuwe oefeningen zult leren, leggen de hersenen nieuwe verbindingen. Hierdoor krijg je een hoger IQ
 • Tijdens het bewegen op muziek wissel je snelle bewegingen af met langzame bewegingen. Hierdoor verbrand je effectief vet doordat je de vetverbranding enorm stimuleert.
 • Bewegen op muziek kan niet alleen fysiek het lichaam kan verbeteren, maar heeft ook mentaal een grote invloed.
 • Met bewegen op muziek ontwikkel je je gevoel voor evenwicht en zul je beter leren te ontspannen. Daarnaast wordt je leniger door de vele oefeningen.
Doe mee! Doe mee!

Doe mee!

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze Swing Fit lessen? Kom dan langs voor een gratis proefles. Je kunt dan de sfeer proeven en lekker meedoen met eens van onze Swing Fit trainingen. Wedden dat het je bevalt? Overigens zit je bij ons nooit vast aan een abonnement.
Je kan bij ons namelijk maandelijks opzeggen. Wel zo makkelijk toch?

Voeding

Voeding is natuurlijk ook een andere belangrijke factor in gezond leven.
Daarom zullen er in ons centrum ook regelmatig workshops aangeboden worden over gevarieerde en gezonde voeding keuzes .
Het is elke week weer een feestje om te gaan trainen, zeker ook omdat je jezelf hierdoor ook steeds fitter gaat voelen.

MELD JE HIER AAN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE EN GRATIS PROEFLES

 • Maandelijks opzegbaar

 • 7 dagen per week geopend

 • Meer dan 25 lessen in de week

 • Groepslessen in de ochtend, avond en weekend

 • Train wat en wanneer je wilt

Inschrijfformulier

Laat ons je naam weten.
Laat ons je e-mailadres weten.
Laat ons je telefoonnummer weten.
Laat ons je geboortejaar weten.
Laat ons je opmerkingen of vragen weten.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Zonder akkoord mogen wij uw aanvraag niet ontvangen.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.