Skip to main content
Iyengar Yoga Iyengar Yoga

Iyengar Yoga

Iyengar Yoga is een actieve vorm van Yoga. Het geeft kracht aan het lichaam en rust voor de geest. Tijdens de Yoga lessen in Haarlem Noord maken we gebruik van Yoga-attributen, waardoor het voor iedereen mogelijk wordt om in de statische houdingen (de asana’s) te komen. Deze Yoga lessen zijn geschikt voor zowel gevorderden als beginners zonder ervaring.

Wat is Iyengar Yoga?

Op Yoga gebied zijn er meerdere stromingen. Bij Wu Dae hebben wij ons gespecialiseerd in Iyengar Yoga en Dahn Yoga. Iyengar yoga is een vorm van yoga die zich voornamelijk richt op de precisie en het verfijnen van de asana's (yogahoudingen). Iyengar yoga gebruikt props zoals blokken, riemen en kussens om de asana's te versterken, waardoor iedereen, ongeacht fysieke beperkingen, er baat bij kan hebben. Iyengar yoga brengt veel voordelen met zich mee. Het helpt je lichaam in balans te brengen, je spieren te versterken en je flexibiliteit te verbeteren. Het helpt ook je focus en concentratie te verbeteren, wat je helpt om stress en angst te verminderen. Bovendien helpt het je bij het beheersen van je ademhaling en het verbeteren van je algehele welzijn. Als je op zoek bent naar een diepgaandere yogapraktijk, dan is Iyengar yoga precies wat je zoekt. Het is een geweldige manier om je lichaam en geest in balans te brengen en tegelijkertijd een dieper begrip en bewustzijn te krijgen van je eigen lichaam. Kom je ook met ons meetrainen?

Yoga bij Sportcentrum Wu Dae in Haarlem Noord Yoga bij Sportcentrum Wu Dae in Haarlem Noord

Yoga bij Sportcentrum Wu Dae in Haarlem Noord

Yoga betekent “samen brengen” en hiermee wordt bedoeld het in balans brengen van lichaam en geest. Als lichaam en geest in balans zijn ervaar je kracht en ontspanning. Bij sportschool Wu Dae in Haarlem kunnen we jou helpen bij het vinden van die balans door middel van Iyengar Yoga oefeningen. Deze Yoga oefeningen zijn een combinatie van ademhaling, lichamelijke oefening en concentratie. Zien wij jou bij onze volgende Iyengar Yoga les?

Ervaar de kracht van Iyengar Yoga Ervaar de kracht van Iyengar Yoga

Ervaar de kracht van Iyengar Yoga

Yoga is al meer dan 4000 jaar oud en wordt wereldwijd beoefend. Wil je de effecten die Iyengar Yoga op je kan hebben zelf ook eens ervaren? Kom dan eens langs voor een vrijblijvende proefles. Tijdens deze proefles kunnen we je precies laten zien hoe een Iyengar Yoga sessie er aan toe gaat. We weten zeker dat je onder de indruk zal zijn.

Doe mee met een proefles Iyengar Yoga! Doe mee met een proefles Iyengar Yoga!

Doe mee met een proefles Iyengar Yoga!

Bij Sportcentrum Wu Dae werken we met ervaren Iyengar Yoga docenten die de Yoga lessen verzorgen voor zowel beginners als gevorderden. Je kunt altijd instromen in onze Yoga lessen. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs voor een gratis en vrijblijvende proefles. Je kunt dan de sfeer proeven en lekker meedoen met een les Iyengar Yoga. Als je na de proefles besluit om lid te worden hebben we nog een leuke aanbieding voor je! Goed om te weten, je kan bij ons maandelijks opzeggen dus je zit nergens aan vast!

MELD JE HIER AAN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE EN GRATIS PROEFLES

  • Maandelijks opzegbaar

  • 7 dagen per week geopend

  • Meer dan 25 lessen in de week

  • Groepslessen in de ochtend, avond en weekend

  • Train wat en wanneer je wilt

Inschrijfformulier

Laat ons je naam weten.
Laat ons je e-mailadres weten.
Laat ons je telefoonnummer weten.
Laat ons je geboortejaar weten.
Laat ons je opmerkingen of vragen weten.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Zonder akkoord mogen wij uw aanvraag niet ontvangen.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.