Home

Ruben van Dijk

  • Sterren: <span uk-icon="icon: fontawesome-solid--star"></span><span uk-icon="icon: fontawesome-solid--star"></span><span uk-icon="icon: fontawesome-solid--star"></span><span uk-icon="icon: fontawesome-solid--star"></span><span uk-icon="icon: fontawesome-solid--star"></span>

Kwaliteit en gezelligheid voor iedereen. Twee jaar geleden ben ik begonnen met Wing Chun Kung Fu bij sportschool Wu Dae. Ik was meteen gegrepen door de "no nosense" style en train sinds dien fanatiek meerdere keren per week mee. Even later ben ik begonnen aan de opleiding tot leraar in Wing Chun, waarbij nog dieper wordt ingegaan op de techieken en details van de vaardigheden. Wat gelijk opvalt bij Wu Dae is de gezellige en gemoedelijke sfeer die er heerst. De leraren en leerlingen zijn vriendelijk en motiverend en er is veel persoonlijke aandacht. Er wordt geluisterd naar de input van leerlingen en je kan altijd even terecht als je een vraag hebt. Van de andere lessen hoor ik dezelfde positieve verhalen, hoewel ik die zelf nog niet geprobeerd heb. Al met al is Wu Dae een kleine, intieme sportschool met een uitgebreid aanbod. Voor ieder wat wils en iedereen is welkom. Als je twijfelt kom je gewoon even langs voor wat extra informatie of je maakt een afspraak voor een gratis proefles.

Geef je op voor een gratis proefles

Na de proefles hebben we nog een aantal mooie aanbiedingen voor je klaar staan. En goed om te weten, je kan bij ons maandelijks opzeggen dus je zit nergens aan vast!