Zumba voor kids

Zumba kids in Haarlem

Fitness op muziek en maak je eigen moves bij Zumba voor kinderen
Fitness op muziek en maak je eigen moves!
Slider

Wat is Zumba voor Kids?

Zumba voor kids is fitness op Latijns-Amerikaans muziekritmes maar dan voor kinderen. Lekker swingen op Salsa, Merengue, Reggaeton en natuurlijk Hip-Hop. En terwijl je lekker beweegt, danst en springt werkt je kind aan zijn of haar conditie. Zumba is zo leuk dat je kind dat zelf niet eens door heeft!

Je eigen moves ontwikkelen met Zumba

Tijdens de les worden er op een speelse manier dansjes aangeleerd, maar wordt ook aan de kinderen geleerd hun eigen moves te verzinnen, dansjes in elkaar te zetten en voor de groep te staan. Dit geeft meer plezier in de les en zal het zelfvertrouwen van je kind vergroten. Het is super om te zien wat de kinderen dan allemaal laten zien. Door het speelse karakter en de eenvoudige danspasjes van ZumbaKids® spreekt het ook de kinderen aan om te shaken en te swingen op de muziek. Na het 1 keer mee gedaan te hebben, doen ze de pasjes al na en zullen daarna niet meer van de dansvloer weg te houden zijn. Instromen in de Zumba lessen voor kinderen kan op elk moment.

Zumba Kids is voor alle kinderen

Ons Zumba lesprogramma voor kinderen is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 15 jaar. In ons Sportcentrum in Haarlem zijn er 2 Zumba les groepen. Een groep van 4 t/m 8 jaar en een groep van 9 t/m 14 jaar. Is je kind jonger dan 4 jaar? Ga dan eens kijken bij onze Peuterdans groep.

De Zumba Les voor kinderen

Een Zumba les voor kinderen beginnen we altijd met een rustige warming up. Vervolgens voeren we het tempo beetje bij beetje op en wisselen we dit telkens af. Dit doen we op de opzwepende muziekklanken uit Latijns-Amerika. De choreografie is niet moeilijk en door alle kinderen redelijk snel te leren. De oefeningen doen de kinderen op hun eigen tempo en conditieniveau, onze ervaren instructeurs houden hier rekening mee.

Doe mee met Zumba voor kids!

Ben je nieuwsgierig geworden naar Zumba? Kom dan samen met je kind of kinderen eens langs voor een gratis Zumba proefles. Je kunt dan de sfeer proeven en lekker meedoen. Wedden dat het bevalt? Vergeet niet om je vooraf in te schrijven voor een gratis proefles.

ROOSTER LESTIJDEN

DONDERDAG: 16:30 – 17:15

KOSTEN

1x p/w les € 29,95 p/m