Wing Chun Kung Fu

Wing Chun Kung Fu in Haarlem

De ultieme verdedigingskunst voor iedereen!
De ultieme verdedigingskunst voor mannen, vrouwen en jeugd!
Slider

Wat is Wing Chun Kung Fu?

Wing Chun Kung Fu is de Zuid-Chinese stijl van de bekende vechtsport Kung Fu. Bij Wing Chun Kung Fu train je jouw lichaam om logisch en slim te reageren in gevechtssituaties. Je leert hoe je via instinctieve reflexen de kracht van je tegenstander gebruikt om hem of haar te overmeesteren. Zelfs als deze groter en sterker is. Door de trainingen leer je ook mentale weerbaarheid: nee durven zeggen, grenzen stellen en jezelf de moeite waard vinden om voor op te komen.

De Wing Chun Kung Fu lessen:

Bij sportschool Wu Dae leer je in de eerste trainingen vooral de basisconcepten van Wing Chun Kung Fu, die bewezen effectief zijn. Daarnaast leer je hoe jij je legaal verdedigt tegen een agressor. Het uiteindelijke doel is dat je je aanvallend leert te verdedigen binnen de vijf afstanden: trap, stoot, knie/elleboog, clinch en grond.

Bruce Lee en Yip Man

Wing Chun is ongeveer 300 jaar geleden door een vrouw in China ontwikkeld. De stijl is vooral bekend geworden door Yip Man. Hij bracht Wing Chun Kung Fu van het ‘gesloten’ China naar Hong Kong. Er zijn meerdere films gemaakt over en geïnspireerd op het leven van Yip Man. Hij was tevens de Wing Chun Kung Fu leraar van de legendarische Bruce Lee.

Voor wie is Wing Chun Kung Fu?

In principe kan iedereen op zijn of haar eigen niveau Wing Chun Kung Fu beoefenen. Een zekere lichamelijke gezondheid is echter gewenst. Heb je twijfels, overleg dan met één van onze Kung Fu leraren op onze sportschool in Haarlem. Zij kunnen je helpen om de juiste lichamelijke gezondheid te bereiken om Wing Chun Kung Fu te beoefenen zodra deze niet op peil is.

Wing Chun Kung Fu leraar worden

Het is bij sportschool Wu Dae ook mogelijk om een opleiding te volgen tot Wing Chun Kung Fu leraar. Hier is uiteraard wel de nodige training en ervaring voor vereist. Maar wij staan voor je klaar om je te helpen de titel van leraar te behalen. Onze Kung Fu leraren zijn getraind om te zorgen dat jij deze uitdaging met vlag en wimpel kan overwinnen.

Gratis proefles Wing Chun

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs bij onze Kung Fu training in Haarlem voor een proefles. Je kunt dan de sfeer in onze sportschool proeven en lekker meedoen. Wedden dat de Wing Chun les je bevalt? Als je lid wordt hebben we nog een extra voordeeltje voor je.

De eerste maand van je lidmaatschap betalen wij voor je. Schrijf je dus snel in >

ROOSTER LESTIJDEN

MAANDAG: 20:15 – 21:45
DINSDAG: 20:15 – 21:45
DONDERDAG (opleiding:) 19:00 – 20:15
DONDERDAG: 20:15 – 21:45
VRIJDAG: 20:15 – 21:45
ZATERDAG (10-80 jaar): 16:30 – 18:00

KOSTEN

1x p/w (les 90 min) € 49 ,- p/m
Onbeperkt (90 min) € 69 ,- p/m

*Het Body&Mind lespakket bestaat uit: Tai Chi, Dahn Yoga, Iyengar Yoga, Pilates, Kettlebell, Essentrics, Zumba Fitness, Chi Neng Qigong, Body shape.

Tai Chi op vrijdagExtra les vanaf 1 oktober 19:00 tot 20:00
Klik hieronder voor meer informatie of schrijf je direct in voor een proefles.
MEER INFO