Wing Chun Kung Fu Kids

Wing Chun Kung Fu Kids

Zelfverdediging maakt lichamelijk en geestelijk sterker. De jeugd leert voor zichzelf opkomen en meer zelfvertrouwen te krijgen
Zelfverdediging maakt lichamelijk en geestelijk sterker, voor jezelf opkomen, jezelf leren, krijg meer zelfvertrouwen.
Slider

Wat is Wing Chun Kung Fu Kids?

Wing Chun Kung Fu is de Zuid-Chinese stijl van de bekende vechtsport Kung Fu. Bij Wing Chun Kung Fu traint de jeugd hun lichaam om logisch en slim te reageren in gevechtssituaties. De jeugd leert hier hoe je via instinctieve reflexen de kracht van je tegenstander gebruikt om hem of haar te overmeesteren. Zelfs als je tegenstander groter en sterker is. Door de Kung Fu trainingen leert de jeugd tijdens deze lessen ook mentale weerbaarheid: nee durven zeggen, grenzen stellen, jezelf de moeite waard vinden om voor op te komen. Dit heeft vaak ook positieve effecten op de schoolresultaten van kinderen.

De Wing Chun Kung Fu lessen:

Bij Wu Dae leer je in de eerste trainingen vooral de basisconcepten van Wing Chun, die bewezen effectief zijn. Daarnaast leer je hoe jij je legaal verdedigt tegen een agressor. Het uiteindelijke doel is dat je je aanvallend leert te verdedigen binnen de vijf afstanden: trap, stoot, knie/elleboog, clinch en grond.

De legendarische Bruce Lee en Yip Man

Wing Chun is ongeveer 300 jaar geleden in China ontwikkeld. De stijl is vooral bekend geworden door Yip Man. Hij bracht Wing Chun van het ‘gesloten’ China naar Hong Kong. Er zijn meerdere films gemaakt over het leven van Yip Man. Een van zijn leerlingen was de legendarische Bruce Lee. Word jij de volgende Bruce Lee? Kom snel langs en volg onze Wing Chun Kung Fu training!

Voor wie is Wing Chun Kung Fu kids?

In principe kunnen alle kinderen meedoen met onze lessen Wing Chun Kung Fu. Een zekere lichamelijke fitheid is echter wel gewenst. Heb je twijfels of je mee kan doen, overleg dan vooraf even met één van onze leraren.

Gratis proefles Wing Chun Kids

Ben jij nieuwsgierig geworden of is Wing Chun iets voor jouw kind? Kom dan gerust eens naar Haarlem voor een vrijblijvende proefles. Tijdens een proefles Wing Chun Kung Fu leer je hoe wij onze lessen geven en hoe de sfeer in onze sportschool is. Kom dus snel langs in Haarlem, maar reserveer eerst je gratis proefles!

ROOSTER LESTIJDEN

MAANDAG (5-14 jaar): 16:00 – 17:00
WOENSDAG (>5 jaar): 15:00 – 15:45
WOENSDAG (>9 jaar): 16:00 – 17:00
VRIJDAG (>5 jaar): 16:00 – 16:45
VRIJDAG (>9 jaar): 17:00 – 18:00

KOSTEN

1x p/w les € 29,95 p/m
Onbeperkt les € 39,95 p/m