Kung Fu voor kinderen

 

 

Belangrijke informatie:

De lessen jeugd Kung Fu worden op woensdag en vrijdag van 15.30 tot 16.30 gegeven. De lessen worden buiten gegeven op het Ripperda grasveld. Heb je vragen? Neem contact op via: 023 8443888

Gratis proefles volgen? bel 023 8443888 of boek via onderstaande button

Kung Fu voor kinderen

Wij begrijpen dat je als ouder je kinderen graag gezond en gelukkig ziet. Onze ervaring is dat Kung Fu hierbij kan ondersteunen.

 

Bij Sportcentrum WU DAE in Haarlem ontwikkelen de kinderen zich sociaal, mentaal en fysiek. Hierdoor zie je ze naarmate de trainingen vorderen veranderen. Meer ontspannen, betere concentratie, bewust zijn van hun lichaam, een zelfverzekerde uitstraling en vaak een verbetering in de schoolprestaties.

 

Wing Chun Kung Fu draagt bij aan het samenbrengen van lichaam én geest.

Voor jezelf leren opkomen

Door de Kung Fu trainingen ontwikkelt de jeugd tijdens deze lessen ook mentale weerbaarheid: nee durven zeggen, grenzen stellen, jezelf de moeite waard vinden om voor op te komen.  


Wat leren de kinderen?

  • Zichzelf effectief te verdedigen
  • Samenwerken en elkaar helpen
  • Makkelijker te ontspannen
  • Zich beter te concentreren
  • Voor zichzelf op te komen
  • Om niet op te geven.

Voor kinderen van 5 tot en met 14 jaar

Kinderen vanaf 5 tot en met 14 jaar kunnen bij ons de Kung Fu lessen volgen. Er zijn jeugdtrainingen op de maandag, woensdag en vrijdagmiddag. Op zaterdagmiddag is er een les van 10 tot 80. Hier kunnen kinderen langzaam wennen aan het trainen met leeftijdsgenoten en volwassenen

 

Kinderen ouder dan 14 jaar kunnen in overleg met de leraren in de avondlessen meetrainen. Leuk om te zien dat ook de ouders steeds meer gaan meetrainen. Jullie zijn natuurlijk ook van harte welkom Wing Chun is er voor iedereen ongeacht je leeftijd of fitheidsniveau. 

 

Heb je vragen over de mogelijkheden voor jouw kind (of voor uzelf)? Neem dan contact met ons op.

GRATIS PROEFLES

Bij Sportcentrum WU DAE in Haarlem kun je een gratis vrijblijvende proefles boeken. Zo kan je zelf ervaren wat Wing Chun – Kung Fu voor jou kan betekenen, leer je de leraren kennen en de ontspannen sfeer ervaren. We nodigen je van harte uit. Reserveer hier je gratis proefles:

ROOSTER LESTIJDEN

MAANDAG (5-14 jaar): 16:00 – 17:00
WOENSDAG (>5 jaar): 15:00 – 15:45
WOENSDAG (>9 jaar): 16:00 – 17:00
VRIJDAG (>5 jaar): 16:00 – 16:45
VRIJDAG (>9 jaar): 17:00 – 18:00

KOSTEN

1x p/w les € 29,95 p/m
Onbeperkt les € 39,95 p/m