Tai Chi
Tai Chi

Tai Chi in Haarlem

Tai Chi maakt je geest rustig en ontspant je lichaam, voor alle leeftijden
Tai Chi maakt je geest rustig en ontspant je lichaam, voor alle leeftijden.
Tai Chi

Wat is Tai Chi?

Tai Chi is ontstaan in China en bestaat uit vloeiende bewegingen die hun oorsprong vinden in de krijgskunst. Toen de heilzaamheid van deze bewegingen werd ontdekt, zijn de vaste vormen van Tai Chi ontstaan. In onze tijd wordt Tai Chi vooral beoefend ter bevordering van de gezondheid en om lichaam en geest in balans te brengen. Tevens ondersteund het trainen van Tai Chi om spieren en gewrichten soepel te maken en het verbeteren van de concentratie, coördinatie en evenwicht.

Voor wie is Tai Chi?

Tai Chi is geschikt voor iedereen die op een positieve manier wil werken aan lichaam en geest. Tai Chi is voor alle leeftijden en ook met een verminderde lichamelijke conditie kun je op een verantwoorde manier aan de lessen deelnemen bij onze sportschool in Haarlem!


De Tai Chi les

De Tai Chi lessen bij sportschool Wu Dae worden in in een ontspannen sfeer gegeven. Ondanks het feit dat het groepslessen zijn is er veel aandacht voor het individu waardoor iedereen zich thuis zal voelen. Het lesprogramma omvat onder andere een aantal “qigong” oefeningen gevolgd door de korte vorm “Yang stijl”. Daarbij wordt de training aangevuld met partner oefeningen die gebaseerd zijn op de “duwende handen”.

Doe mee met Tai Chi!

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze Tai Chi trainingen? Kom dan eens langs in Haarlem voor een gratis proefles. Je kunt dan de sfeer proeven en lekker meedoen met een les. Wedden dat het bevalt? Als je lid wordt van onze sportschool in Haarlem hebben we nog extra voordeel voor je.

Goed om te weten, je kan bij ons maandelijks opzeggen dus je zit nergens aan vast! Schrijf je daarom nu snel in >

ROOSTER LESTIJDEN

MAANDAG: 19:00 – 20:00
VRIJDAG:  19:00 – 20:00

KOSTEN

1x p/w Body&Mind* les naar keuze € 39,95 p/m
Onbeperkt Body&Mind* lessen € 49,95 p/m

*Het Body&Mind lespakket bestaat uit: Tai Chi, Dahn Yoga, Iyengar Yoga, Pilates, Kettlebell, Essentrics, Zumba Fitness, Chi Neng Qigong, Body shape.