Zumba voor kids
Zumba voor kids
Fitness op muziek en maak je eigen moves!
Fitness op muziek en maak je eigen moves!
Slider

Wat is Zumba Kids?

Zumba is fitness op Latijns-Amerikaans muziekritmes. Lekker swingen op Salsa, Merengue, Reggaeton en natuurlijk Hip-Hop. En terwijl je lekker beweegt, danst en springt werk je aan je conditie, je hebt het niet eens door!

Jouw eigen moves.

Tijdens de les worden er op speelse manier dansjes aangeleerd, maar word ook aan de kinderen geleerd hun eigen moves te verzinnen, dansjes in elkaar te zetten, voor de groep staan etc. Dit geeft meer plezier in de les en zal het zelfvertrouwen vergroten. Het is super om te zien wat de kinderen dan allemaal laten zien. Door het speelse karakter en de eenvoudige danspasjes van ZumbaKids® spreekt het ook de kinderen aan om te shaken en te swingen op de muziek. Na het 1 keer mee gedaan te hebben, doen ze de pasjes al na en zullen daarna niet meer van de dansvloer weg te houden zijn. Instromen kan op elk moment.

Zumba Kids is voor alle kinderen.

Ons programma is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 15 jaar. In ons Sportcentrum zijn er 2 groepen. Een groep van 4 t/m 8 jaar en een groep van 9 t/m 14 jaar). Ben je jonger dan 4 jaar? Ga dan eens kijken bij onze Peuterdans groep.

De Zumba Les.

Een Zumba les beginnen we altijd met een warming up. We willen immers geen blessures. Vervolgens voeren we het tempo op en wisselen we dit telkens af. Dit doen we natuurlijk op de opzwepende muziekklanken uit Latijns-Amerika. De choreografie is niet moeilijk en door iedereen snel te leren. De oefeningen doe je in je eigen tempo en op je eigen conditieniveau.

Doe mee!

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs voor een proefles. Je kunt dan de sfeer proeven en lekker meedoen. Wedden dat het bevalt?

  • Dansjes leren
  • Zelfvertrouwen
  • Concentratie
  • Positieve energie
  • Zelf dansjes maken
  • Voor de groep staan
  • Instromen kan elk moment
  • Bel 023-8443888

ROOSTER LESTIJDEN

DONDERDAG: 16:30 – 17:15

KOSTEN

1x p/w les € 29 ,- p/m