Wing Chun Kung Fu
Wing Chun Kung Fu
De ultieme verdedigingskunst voor mannen, vrouwen en jeugd!
De ultieme verdedigingskunst voor mannen, vrouwen en jeugd!
Slider

Wat is Wing Chun Kung Fu?

Wing Chun Kung Fu is de Zuid-Chinese stijl van de bekende vechtsport Kung Fu. Bij Wing Chun Kung Fu train je jouw lichaam om logisch en slim te reageren in gevechtssituaties. Je leert hoe je via instinctieve reflexen de kracht van je tegenstander gebruikt om hem of haar te overmeesteren. Zelfs als deze groter en sterker is. Door de trainingen leer je ook mentale weerbaarheid: nee durven zeggen, grenzen stellen, jezelf de moeite waard vinden om voor op te komen.

 

De Wing Chun Kung Fu lessen:

Bij Wu Dae leer je in de eerste trainingen vooral de basisconcepten van Wing Chun, die bewezen effectief zijn. Daarnaast leer je hoe jij je legaal verdedigt tegen een agressor. Het uiteindelijke doel is dat je je aanvallend leert te verdedigen binnen de vijf afstanden: trap, stoot, knie/elleboog, clinch en grond.

Bruce Lee en Yip Man

Wing Chun is ongeveer 300 jaar geleden door een vrouw in China ontwikkeld. De stijl is vooral bekend geworden door Yip Man. Hij bracht Wing Chun van het ‘gesloten’ China naar Hong Kong. Er zijn meerdere films gemaakt over en geïnspireerd op het leven van Yip Man. Een van zijn leerlingen was de legendarische Bruce Lee.

Voor wie is Wing Chun Kung Fu?

In principe kan iedereen op zijn of haar eigen niveau Wing Chun Kung Fu beoefenen. Een zekere lichamelijke gezondheid is echter gewenst. Heb je twijfels, overleg dan met één van onze leraren.

Doe mee!

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs voor een proefles. Je kunt dan de sfeer proeven en lekker meedoen. Wedden dat het bevalt? Als je lid wordt hebben we nog een extra voordeeltje voor je.

De eerste maand van je lidmaatschap betalen wij voor je.

  • Individuele begeleiding
  • Zelfverdediging
  • Concentratie
  • Positieve energie
  • Zelfvertrouwen
  • Opleiding tot leraar
  • Alle leeftijden
  • Bel 023-8443888

 

* Body&Mind = Tai Chi, Dahn Yoga, Iyengar Yoga, Pilates, Kettlebell, Essentrics, Zumba Fitness, Chi Neng Qigong, Body shape.

ROOSTER LESTIJDEN

MAANDAG: 20:15 – 21:45
DINSDAG: 20:15 – 21:45
DONDERDAG (opleiding:) 19:00 – 20:15
DONDERDAG: 20:15 – 21:45
VRIJDAG: 20:15 – 21:45
ZATERDAG (10-80 jaar): 16:30 – 18:00

KOSTEN

1x p/w (les 90 min) € 45 ,- p/m
Onbeperkt (90 min) € 65 ,- p/m