Wing Chun Kung Fu Kids
Wing Chun Kung Fu Kids
Zelfverdediging maakt lichamelijk en geestelijk sterker, voor jezelf opkomen, jezelf leren, krijg meer zelfvertrouwen.
Zelfverdediging maakt lichamelijk en geestelijk sterker, voor jezelf opkomen, jezelf leren, krijg meer zelfvertrouwen.
Slider

Wat is Wing Chun Kung Fu?

Wing Chun Kung Fu is de Zuid-Chinese stijl van de bekende vechtsport Kung Fu. Bij Wing Chun Kung Fu train je jouw lichaam om logisch en slim te reageren in gevechtssituaties. Je leert hoe je via instinctieve reflexen de kracht van je tegenstander gebruikt om hem of haar te overmeesteren. Zelfs als deze groter en sterker is. Door de trainingen leer je ook mentale weerbaarheid: nee durven zeggen, grenzen stellen, jezelf de moeite waard vinden om voor op te komen.

De Wing Chun Kung Fu lessen:

Bij Wu Dae leer je in de eerste trainingen vooral de basisconcepten van Wing Chun, die bewezen effectief zijn. Daarnaast leer je hoe jij je legaal verdedigt tegen een agressor. Het uiteindelijke doel is dat je je aanvallend leert te verdedigen binnen de vijf afstanden: trap, stoot, knie/elleboog, clinch en grond.

Bruce Lee en Yip Man

Wing Chun is ongeveer 300 jaar geleden door een vrouw in China ontwikkeld. De stijl is vooral bekend geworden door Yip Man. Hij bracht Wing Chun van het ‘gesloten’ China naar Hong Kong. Er zijn meerdere films gemaakt over en geïnspireerd op het leven van Yip Man. Een van zijn leerlingen was de legendarische Bruce Lee.

Voor wie is Wing Chun Kung Fu?

In principe kan iedereen op zijn of haar eigen niveau Wing Chun Kung Fu beoefenen. Een zekere lichamelijke gezondheid is echter gewenst. Heb je twijfels, overleg dan met één van onze leraren.

Doe mee!

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs voor een proefles. Je kunt dan de sfeer proeven en lekker meedoen. Wedden dat het bevalt?

  • Individuele begeleiding
  • Zelfvertrouwen
  • Concentratie
  • Betere schoolresultaten
  • Positieve energie
  • Zelfverdediging
  • Verbetert je balans
  • Makkelijk bereikbaar
  • Bel 023-8443888

ROOSTER LESTIJDEN

WOENSDAG (>5 jaar): 15:00 – 15:45
WOENSDAG (>9 jaar): 16:00 – 17:00
VRIJDAG (>5 jaar): 16:00 – 16:45
VRIJDAG (>9 jaar): 17:00 – 18:00

KOSTEN

1x p/w les € 29 ,- p/m
Onbeperkt les € 39 ,- p/m