Kettlebell fitness
Kettlebell fitness
kracht, stabiliteit en flexibiliteit.
kracht, stabiliteit en flexibiliteit.
Slider

Kettlebell fitness in Haarlem.

De work-out voor sterke spieren, de work-out om af te vallen, goed als blessure preventie, versterkt je hele lichaam, persoonlijke begeleiding.

Wat is Kettlebell fitness?

ettlebell is een all round fitness work-out waarbij gebruik wordt gemaakt van een “Kettlebell”. De kettlebell, ook wel “Ball of Strength” of Girya genoemd, is een traditionele Russische trainings tool. Het ziet eruit als een metalen kanonskogel met een handvat. Kettlebells laten lichaamsvet bijna letterlijk smelten zonder dieet of aerobics. Als je overgewicht hebt zul je slanker worden. Als je mager bent zul je gespierder worden. Kortom, de kettlebell is een extreem krachtig trainingsmiddel voor het verbeteren van iemands lichaamssamenstelling.

Voor wie is Kettlebell fitness.

Kettlebell training is geschikt zowel voor mannen als vrouwen. Je traint bij ons op je eigen trainingsniveau en krijgt daarbij persoonlijke begeleiding.

De Kettlebell les.

De kracht van de Kettlebell is te danken aan de trainingstechniek en de specifieke oefeningen. De oefeningen die we doen bij Wu Dae zijn uitermate geschikt voor het ontwikkelen van kracht, stabiliteit, flexibiliteit, power, snelheid en conditie maar ook voor revalidatie. De Wu Dae Trainingsmethodes zijn zeer geschikt voor totale rug- en schoudertraining, het verbeteren c.q. versterken van je heupmusculatuur, grip, polsstabiliteit en onderarm kracht. De verschillende oefeningen zorgen voor perfecte blessure preventie.

Doe mee!

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs voor een proefles. Je kunt dan de sfeer proeven en lekker meedoen. Wedden dat het bevalt? Als je lid wordt hebben we nog een extra voordeeltje voor je.

De eerste maand van je lidmaatschap betalen wij voor je.

  • Individuele begeleiding
  • Sterker worden
  • Concentratie
  • Positieve energie
  • Lekker in je vel
  • Complete Workout
  • Lichaamsvet smelt weg
  • Bel 023-8443888

* Body&Mind = Tai Chi, Dahn Yoga, Iyengar Yoga, Pilates, Kettlebell, Essentrics, Zumba Fitness, Chi Neng Qigong, Body shape.

ROOSTER LESTIJDEN

DINSDAG: 10:15 – 11:00
ZATERDAG: 09:00 – 09:45

KOSTEN

1x p/w Body&Mind* les naar keuze € 29 ,- p/m
Onbeperkt Body&Mind* lessen € 39 ,- p/m