Peuterdans
Peuterdans

Peuterdans in Haarlem

Peuterdans vergroot de fantasie en creativiteit en helpt je peuter bewegen
Peuterdans vergroot de fantasie en creativiteit
Peuterdans

PEUTERDANS

Peuterdans wordt op woensdagochtend van 10:30 tot 11:00 gegeven.

Voor vragen of meer informatie? Neem contact op 023 8443888

Gratis proefles volgen? bel 023 8443888 of boek via onderstaande button

Wat is Peuterdans?

Staat jouw peuter altijd te lachen, springen, wiebelen en te dansen? Dan nemen Sandra en Manja uw kind graag mee op een mooi peuterdans avontuur. Tijdens de peuterdans les wordt er volop aandacht gegeven aan de fantasie en belevingswereld van jouw peuter. Jouw kind wordt gestimuleerd en geprikkeld om eigen fantasie en creativiteit te ontdekken door middel van beweging. Door vrij te bewegen ontdekt jouw kind zijn of haar lichaam, de ruimte om zich heen en zijn of haar emoties. Je peuter is tegelijkertijd bezig met zijn/haar taalontwikkeling, muzikaliteit en coördinatie. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je peuter geniet en dansend plezier maakt met de andere kinderen. Samen dansen, lachen en plezier hebben!


Peuterdans in Haarlem

Lekker dansen, springen en plezier maken is waar het om draait bij onze Peuterdans in Haarlem. Peuterdans stimuleert beweging voor peuters. Je peuter kan bij ons op elk moment instromen en deze lessen zijn geschikt voor jongens en meisjes

Voor wie is Peuterdans geschikt?

Peuterdans is geschikt voor jongens en meisjes van 2 tot 4 jaar. In deze fase speelt fantasie een grote rol en is de drang om te bewegen en dingen te ontdekken groot. De lessen zijn ook geschikt voor kinderen die minder spraakzaam zijn of weinig durven te ondernemen in een groep uit angst of verlegenheid. Doordat je samen rolt, vliegt, springt of samen op avontuur gaat tijdens de dansverhalen, valt niemand buiten de boot. Wij werken met een 10 rittenkaart en instromen kan op ieder moment.

Kom jij ook mee Peuterdansen?

Ben jij of je peuter nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs in Haarlem voor een vrijblijvende proefles. Je kunt dan de sfeer proeven en lekker meedoen met de Peuterdans. Wedden dat het bevalt?

Meld je aan voor een proefles

8 + 11 =

ROOSTER LESTIJDEN

WOENSDAG: 10:30 – 11:00

KOSTEN

10 rittenkaart € 60 ,-