Kettlebell fitness

Kettlebell fitness in Haarlem

Train kracht, stabiliteit en flexibiliteit
kracht, stabiliteit en flexibiliteit.
Slider

Kettlebell fitness

Kettlebell fitness is dé work-out voor sterke spieren en perfect om af te vallen. Ook werkt kettlebell fitness goed als blessure preventie/ versterkt je hele lichaam. Bij Wu Dae staan wij voor persoonlijke begeleiding zodat jij tijdens de kettlebell fitness de optimale training krijgt.

Wat is Kettlebell fitness?

Kettlebell is een all-round fitness work-out waarbij gebruik wordt gemaakt van een “Kettlebell”. De kettlebell, ook wel “Ball of Strength” of Girya genoemd, is een traditionele Russische trainings tool. Het ziet eruit als een metalen kanonskogel met een handvat. Kettlebells laten lichaamsvet bijna letterlijk smelten zonder dieet of aerobics. Als je overgewicht hebt zul je slanker worden. Als je mager bent zul je gespierder worden. Kortom, de kettlebell is een extreem krachtig trainingsmiddel voor het verbeteren van iemands lichaamssamenstelling.

Voor wie is Kettlebell fitness?

Kettlebell training is geschikt zowel voor mannen als vrouwen. Je traint bij ons in Haarlem op je eigen trainingsniveau en krijgt daarbij persoonlijke begeleiding.

De Kettlebell lessen

De kracht van de Kettlebell is te danken aan de trainingstechniek en de specifieke oefeningen. De oefeningen die we doen tijdens de kettlebell lessen bij Wu Dae zijn uitermate geschikt voor het ontwikkelen van kracht, stabiliteit, flexibiliteit, power, snelheid en conditie maar ook voor revalidatie. De Wu Dae Trainingsmethodes zijn zeer geschikt voor totale rug- en schoudertraining, het verbeteren c.q. versterken van je heupmusculatuur, grip, polsstabiliteit en onderarm kracht. De verschillende oefeningen bij de kettlebell training zorgen voor perfecte blessure preventie.

Doe mee met een kettlebell training!

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs voor een gratis proeftraining met een kettlebell. Je kunt dan de sfeer proeven en lekker meedoen. Wedden dat het bevalt? Als je lid wordt hebben we nog een extra voordeeltje voor je.

De eerste maand van je lidmaatschap betalen wij voor je. Schrijf je daarom snel in >

ROOSTER LESTIJDEN

ZATERDAG: 09:00 – 09:45

KOSTEN

1x p/w Body&Mind* les naar keuze € 29,95 p/m
Onbeperkt Body&Mind* lessen € 39,95 p/m
*Het Body&Mind lespakket bestaat uit: Tai Chi, Dahn Yoga, Iyengar Yoga, Pilates, Kettlebell, Essentrics, Zumba Fitness, Chi Neng Qigong, Body shape.