Iyengar Yoga

Iyengar Yoga in Haarlem

Iyengar Yoga geeft je positieve energie en zorgt dat je lekkerder in je vel zit
Yoga geeft je positieve energie en zorgt dat je lekkerder in je vel zit.
Slider

Iyengar Yoga

Iyengar Yoga is een actieve vorm van Yoga. Het geeft kracht aan het lichaam en rust voor de geest. Tijdens de Yoga lessen in Haarlem Noord maken we gebruik van Yoga-attributen, waardoor het voor iedereen mogelijk wordt om in de statische houdingen (de asana’s) te komen. Deze Yoga lessen zijn geschikt voor zowel gevorderden als beginners zonder ervaring.

Wat is Iyengar Yoga?

Op Yoga gebied zijn er meerdere stromingen. Bij Wu Dae hebben wij ons gespecialiseerd in Iyengar Yoga en Dahn Yoga. Ivengar Yoga is iets de fysiekere variant van onze Yoga lessen. Bovendien wordt er tijdens de lessen gebruik gemaakt van attributen zodat iedereen mee kan doen. Onze Yoga studio in Haarlem is volledig ingericht om jou tijdens de Yoga lessen de optimale ervaring te bieden.


Yoga bij Wu Dae in Haarlem Noord

Yoga betekent “samen brengen” en hiermee wordt bedoeld het in balans brengen van lichaam en geest. Als lichaam en geest in balans zijn ervaar je kracht en ontspanning. Bij sportschool Wu Dae in Haarlem kunnen we jou helpen bij het vinden van die balans door middel van Iyengar Yoga oefeningen. Deze Yoga oefeningen zijn een combinatie van ademhaling, lichamelijke oefening en concentratie. Zien wij jou bij onze volgende Iyengar Yoga les?

Ervaar de kracht van Iyengar Yoga

Yoga is al meer dan 4000 jaar oud en wordt wereldwijd beoefend. Wil je de effecten die Iyengar Yoga op je kan hebben zelf ook eens ervaren? Kom dan eens langs voor een vrijblijvende proefles. Tijdens deze proefles kunnen we je precies laten zien hoe een Iyengar Yoga sessie er aan toe gaat. We weten zeker dat je onder de indruk zal zijn.

Doe mee met een proefles Iyengar Yoga!

Bij Sportcentrum Wu Dae werken we met ervaren Iyengar Yoga docenten, dieYoga lessen verzorgen voor zowel beginners als gevorderden. Je kunt altijd instromen in onze Yoga lessen. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs voor een gratis en vrijblijvende proefles. Je kunt dan de sfeer proeven en lekker meedoen met een les Iyengar Yoga. Als je na de proefles besluit om lid te worden hebben we nog een extra voordeeltje voor je.

De eerste maand van je lidmaatschap betalen wij voor je. Schrijf je in voor een proefles >

Body & Mind Lessen

Ben je ook geïnteresseerd in onze ruime keuze Body & Mind* lessen. Voor €10 extra in de maand kan je onbeperkt deelnemen aan al deze groepslessen. Naar eigen wens te combineren. 

ROOSTER LESTIJDEN

WOENSDAG: 08:45 – 10:00

KOSTEN

1x p/w Body&Mind* les naar keuze € 29,95 p/m
Onbeperkt Body&Mind* lessen € 39,95 p/m

*Het Body&Mind lespakket bestaat uit: Tai Chi, Dahn Yoga, Iyengar Yoga, Pilates, Kettlebell, Essentrics, Zumba Fitness, Chi Neng Qigong, Body shape.