Essentrics
Essentrics
Voor een sterk lichaam en sterke slanke spieren.

Essentrics in Haarlem

Voor een sterk lichaam en sterke slanke spieren
Essentrics

Gelukkig kunnen we trainen in de sportschool.
Er zijn per les verschillende plekken in de zaal beschikbaar.
Ook worden de lessen via Zoom verzorgd zodat iedereen lekker kan meedoen.
Boek hier je lessen (7 dagen vooruit).  Veel plezier en graag tot snel

Wat is Essentrics?

Essentrics is een work-out waarbij je gebruik maakt van vloeiende grote bewegingen en dynamische stretches. De focus ligt op het verlengen van je spieren (excentrische beweging), waardoor je een sterk lichaam en sterke slanke spieren krijgt. Met Essentrics breng je je lichaam meer in balans, verbeter je je houding en krijg je meer energie. Essentrics is ook een hele goede aanvulling op andere trainingen (hardlopen, wielrennen, roeien ed.) voor meer souplesse, prestatievermogen of power.

De Essentrics les:

Bij de Essentrics work-out maken we “vloeiende grote bewegingen en dynamische stretches”. Hierdoor worden bijna alle spiergroepen getraind. Na enkele weken kun je al resultaat verwachten: een plattere buik en een slankere taille, billen en benen. Doordat je spieren sterker worden verbetert ook je lichaamshouding.


Voor wie is Essentrics?

De lessen Essentrics zijn geschikt voor iedereen. Onder begeleiding van een ervaren trainer beweeg je binnen je eigen grenzen met oefeningen die helpen blessures te voorkomen of te verlichten. Een les Essentrics in Haarlem duurt één uur en is zodanig opgebouwd dat alle spieren in je lichaam evenredig aangesproken worden. Na een paar lessen zul je merken dat je je een stuk beter voelt. Je voelt je meer:

  • Fit en energiek
  • Vol positieve energie
  • Beter in balans

Meer over Essentrics

In Nederland en Europa is Essentrics vrij nieuw. In Canada bestaat Essentrics inmiddels al 15 jaar succesvol. Het programma is ontwikkeld door een voormalig ballerina van het Canadese nationale ballet in samenwerking met fysiotherapeuten en chiropractors. Haar doel was om van chronische rugklachten af te komen en haar lichaam fit en energiek te houden.  Essentrics: de work-out voor sterke spieren, de work-out om af te vallen, goed als blessure preventie, versterkt je hele lichaam, verbrand tot 1000 Cal. per training.

Doe mee met een proefles Essentrics!

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze Essentrics lessen? Kom dan eens langs in Haarlem voor een proefles. Je kunt dan de sfeer proeven en lekker meedoen. Wedden dat het bevalt?

Goed om te weten, je kan bij ons maandelijks opzeggen dus je zit nergens aan vast!Schrijf je snel in voor een gratis proefles >

ROOSTER LESTIJDEN

MAANDAG: 18:00 – 19:00
WOENSDAG: 20:15 – 21:15
ZATERDAG: 10:00 – 11:00

KOSTEN

1x p/w Body&Mind* les naar keuze € 39,95 p/m
Onbeperkt Body&Mind* lessen € 49,95 p/m

*Het Body&Mind lespakket bestaat uit: Tai Chi, Dahn Yoga, Iyengar Yoga, Pilates, Kettlebell, Essentrics, Zumba Fitness, Chi Neng Qigong, Body shape.