DahnYoga
Dahn Yoga
Yoga geeft je positieve energie en zorgt dat je lekkerder in je vel zit.

Dahn Yoga in Haarlem

Dahn Yoga geeft je positieve energie en zorgt dat je lekkerder in je vel zit

DahnYoga

Dahn Yoga lessen

Een typische Dahn Yoga training begint met het stretchen van de meridianen, met de bedoeling om de energie van het lichaam te stimuleren. Daarna volgen oefeningen om energie op te bouwen of energie te laten circuleren in het lichaam. Vaak bevatten  onze Dahn Yoga trainingen ook elementen van meditatie. Elke les is verschillend. Instappen is eenvoudig voor iedereen, onafhankelijk van conditie of ervaring: je kan gewoon meedoen.

Boek hier je groepsles Dahn Yoga.

De lessen worden ook via Zoom gegeven

We werken conform de regels van het RIVM (zie protocol)

Veel plezier,

Dahn Yoga bij Wu Dae in Haarlem

Yoga betekent “samen brengen” en hiermee wordt bedoeld het in balans brengen van lichaam en geest. Als lichaam en geest in balans zijn ervaar je kracht en ontspanning. Deze wijsheden zijn al meer dan 4000 jaar oud maar nog steeds actueel. Bij Wu Dae helpen we jou graag bij het vinden van die balans. Dat doen me met Dahn Yoga oefeningen die een combinatie zijn van ademhaling, lichamelijke oefening en concentratie. Doe je met ons mee?

Ervaar de kracht van Dahn Yoga

Yoga is al meer dan 4000 jaar oud en wordt wereldwijd beoefend. Een activiteit die al zo oud is en nog steeds populair moet wel positieve effecten hebben. Wil je de effecten van Dahn Yoga ook zelf ervaren? Kom dan eens langs voor een vrijblijvende proefles. We weten zeker dat het zal bevallen! Na een aantal sessies zul je de effecten gaan merken van dingen als:

  • Lekker in je vel zitten
  • Verhoogde concentratie
  • Positieve energie
  • Balans

Doe mee met onze Dahn Holistic Yoga!

Bij Sportcentrum Wu Dae werken we met ervaren Yoga docenten die Iyengar Yoga en Dahn holistic Yoga lessen verzorgen voor zowel beginners als gevorderden. Je kunt altijd instromen in elk van onze lessen. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze Dahn Yoga lessen? Kom dan eens langs voor een gratis proefles. Je kunt dan de sfeer proeven en lekker meedoen. Wedden dat het bevalt? Goed om te weten, je kan bij ons maandelijks opzeggen dus je zit nergens aan vast!

Schrijf je nu in voor een gratis proefles >

ROOSTER LESTIJDEN

MAANDAG:

09:00 – 10:00

WOENSDAG:

18:00 – 19:00

KOSTEN

1x p/w Body&Mind* les naar keuze € 39,95 p/m
Onbeperkt Body&Mind* lessen € 49,95 p/m

*Het Body&Mind lespakket bestaat uit: Tai Chi, Dahn Yoga, Iyengar Yoga, Pilates, Kettlebell, Essentrics, Zumba Fitness, Chi Neng Qigong, Body shape.