ChiNeng
Chi Neng Qigong

Chi Neng Qigong in Haarlem

In balans en vitaal met Chi Neng Qigong.
In balans en vitaal met Chi Neng Qigong.
ChiNeng

Chi Neng Qigong

Een effectieve Chinese bewegingsleer, ondersteund het zelf genezend vermogen van het lichaam, creëert harmonie tussen lichaam en geest, stimuleert de doorstroom van energie, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Wat is Chi Neng Qigong?

Chi-Neng Qigong is een zeer effectieve Chinese bewegingsleer. De eenvoudige oefeningen stimuleren de doorstroom van energie (Qi) en maken je lichaam ontspannen en krachtig. Je leert je eigen energie te beheren op alle levensgebieden; fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Je voert in een geconcentreerde staat eenvoudige rustige bewegingen uit die je in een staat van mindfulness brengen.


De Chi Neng Qigong lessen

Tijdens de lessen Chi Neng Qigong leer je een aantal oefeningen en is er aandacht voor de theorie. De meeste oefeningen bestaan uit bewegingen waarbij je aandacht steeds van heel ver weg, naar heel diep naar binnen gaat. Je leert de fysieke vorm van de bewegingen aan en je leert je daarbij te richten op de beweging in je jezelf. Je leert de wijsheid van je lichaam te vinden en te gebruiken. Je leert de blokkades in je lichaam te vinden die je lichaam als herinneringen aan niet goed verwerkte emoties bewaart en leert die blokkades op te heffen. In feite leer je de volgende dingen tijdens deze lessen:

  • Mindfullness
  • Ontstressen
  • Innerlijke harmonie
  • Blokkades opheffen
  • Effectieve bewegingsleer

Doe mee in Haarlem!

Ben je nieuwsgierig geworden naar Chi Neng Qigong? Kom dan eens langs in Haarlem voor een proefles. Je kunt dan de sfeer proeven en lekker meedoen. Je weet dan meteen of deze sport iets voor jou is. Je kan bij ons maandelijks opzeggen je zit dus nergens aan vast!

Naar aanmelden voor proefles >

ROOSTER LESTIJDEN

DONDERDAG: 09:30 – 10:45

KOSTEN

1x p/w Body&Mind* les naar keuze € 39,95 p/m
Onbeperkt Body&Mind* lessen € 49,95 p/m
*Het Body&Mind lespakket bestaat uit: Tai Chi, Dahn Yoga, Iyengar Yoga, Pilates, Kettlebell, Essentrics, Zumba Fitness, Chi Neng Qigong, Body shape.